Wonen

Een paradijsje in Amsterdam

Een huis vinden in Amsterdam is een hele kunst. En als je dan eindelijk iets betaalbaars hebt dan is het klein met een piepklein stukje grond dat voor een tuin moet doorgaan. Maar ja, je hebt wat en dat is het belangrijkste. De kunst is om er dan iets moois van te maken, om je eigen paradijsje in Amsterdam te scheppen. Gelukkig staan er allerlei methoden tot je beschikking om je huisje en je tuintje zo mooi mogelijk op te knappen. Om je tuintje een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te geven, zodat je echt een buiten hebt in plaats van een betonnen binnenplaats, kun je bijvoorbeeld werken met een houten hekwerk. Een houten hekwerk geeft je tuin meteen een natuurlijke uitstraling. Bovendien kun je er dan bijvoorbeeld bijpassende houten plantenbakken bij zetten en zo wordt die ongezellige tuin bijna een tweede huiskamer. Heb je het geluk een achteruitgang te hebben bij deze tuin dan kun je ook kiezen voor houten poorten. Die geven vaak nog een mooie, klassieke sfeer.

Kies het juiste hout

Nobelhout heeft het houten hekwerk dat bij je past. Nobelhout kan je adviseren en met je meedenken over hoe jij je kleine Amsterdamse tuintje tot een mooi stukje groen kan omtoveren. Ze hebben een groot assortiment tuinhout tegen leuke prijzen. En je hebt een enorme keuze aan allerlei soorten materiaal en hekwerken. Het is handig om je te laten adviseren want bepaalde soorten hout kun je beter niet op bepaalde plekken neerzetten en ander weer wel. Is er bijvoorbeeld veel zon in jouw tuin of juist niet? Dat zijn vragen die je jezelf moet stellen. En wil je een doorkijk schutting of juist niet? Natuurlijk wil je dat het hout zo langmogelijk mee gaat. Hoe verzorg je dan je houten hekwerk? DE experts van Nobelhout kunnen je hier goed bij helpen.

Knap je tuin op

Wat je ook kiest, zorg dat de tuin die je maakt in Amsterdam bij jouw past. Jij brengt er straks hopelijk lange zomeravonden in door en dan wil je je prettig voelen. Ook ene tuin moet voelen als thuis, een plek waar je je veilig en comfortabel voelt. Je wil er misschien ook vrienden in ontvangen of er lekker eten met het gezin. Ook aan een tuin stellen we eisen, hoe klein die tuinen in Amsterdam soms ook zijn. Dus ga je aan de slag in je tuin? Kijk dan eens bij Nobelhout. Je vindt er zeker wel wat van je gading!

Laat een antwoord achter