Vrije tijd & uitjes

Je vindt een NH Hotel in bijna iedere plaats

We hebben het allemaal gehoord en gezien op het nieuws. Het is momenteel een drama om op Schiphol door de douane te komen. De wachtrijen zijn lang en de irritaties lopen hoog op. Maar waarom zou je per se naar Schiphol en door de douane moeten? Er is in Nederland nog zoveel te ontdekken! Check, bijvoorbeeld, eens in in een NH Hotel. Je bent dan verzekerd van alle luxe die een hotel maar kan bieden en je kunt op deze manier Nederland eens van een andere kant bekijken. Nu kun je een NH Hotel ook heel goed gebruiken als conferentieruimte. Je kunt dan de deelnemers onderbrengen in het hotel zelf. Toch is een hotel vooral bedoeld om heerlijk te kunnen ontspannen.

Laat je verwennen in een NH Hotel

Wil je toch naar Schiphol, maar dan om vliegtuigen te bekijken? Dan is een van de Hoofddorp Hotels wel een goed idee. Ook hier vind je een NH Hotel en je weet wat dat betekent: je wordt van top tot teen verwend. Ieder NH Hotel is voorzien van een indrukwekkende hoeveelheid sterren en dat geeft al snel aan hoe goed de service, de bedden en het eten zullen zijn. Je kunt een arrangement boeken met daarin overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, maar het kan ook minder uitgebreid als je dat zou willen

Ontdek Nederland op je gemak

Nederland is niet zo groot, maar toch is er voldoende te zien en te beleven. Bevestig de fietsendrager op de auto, laad de fietsen op en begin aan je ontdekkingsreis door je eigen land. Je kunt je auto altijd veilig parkeren bij een NH Hotel en dan de rest van je vakantie, of dit nu een korte break is of een wat langere periode, genieten van het fietsen in een voor jou totaal nieuwe omgeving. Stap gewoon op en rij een rondje. Vraag aan de baliemedewerker welke tips hij of zij heeft en geniet!

Er is zoveel moois te zien!

Oké, Nederland is maar klein, maar de natuur is erg divers. Je hebt de westkust met z'n mooie stranden, je hebt 5 schitterende Waddeneilanden om te bezoeken, er is bos, er is heide en er is nog veel meer! Ben je meer een stadsmens? Ook dan valt er voldoende te ontdekken. Iedere stad is weer anders en iedere geschiedenis die bij zo'n stad hoort is weer anders. Iedere stad of plaats heeft een bepaalde charme. En dat is waarom we graag in Nederland blijven!

Laat een antwoord achter